Fillerina 12HA Specific Zones lisää huulten täyteläisyyttä ja vähentää juonteita

Banner SZ 1280X720 (1)

Fillerina® 12HA Specific Zones -tuotteet

Fillerina® 12HA Specific Zones on parannettu ja laajennettu versio Fillerina® 932 -sarjasta, jossa on kaksi kertaa enemmän hyaluronihappoja. 12 hyaluronihapon, 3 kollageenin ja 2 elastiinimolekyylin ainutlaatuisella yhdistelmällä Fillerina® 12HA Specific Zones on kiinteyttävä vaikutus ja varmistaa optimaalisen volyymin niille alueille, jotka ovat erityisen alttiita juonteille ja volyymin menetykselle.

Fillerina® 12HA Specific Zones on kliinisesti testattu.

Asteet 3, 4 ja 5

Fillerina® 12HA Specific Zones on saatavilla kolmessa uudessa asteessa, asteet 3, 4 ja 5. Kaikki asteet sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän hyaluronihappoja, kollageenia ja elastiinia, mutta eri pitoisuuksina.

Kun aktiivisten ainesosien pitoisuudet kasvavat jokaisessa asteessa, asteet mukautetaan yksilöllisiin tarpeisiin, joten voit valita ihollesi ja ikäsillesi sopivimman täyteainegeelin.

Ingredients 960X500 (1)

Uusi, parannettu vaikutus Fillerina® 12HA - Specific Zones

Fillerina® 12HA Specific Zones on osa Fillerina® 12HA -sarjaa ja sisältää samoja vaikuttavia aineita.

Aktiivisten ainesosien pitoisuus mukautetaan kullekin yksittäiselle alueelle ja perustuu viimeisimpään innovaatioon molekyyleissä ja niiden kykyyn tunkeutua ihon läpi. Erittäin korkea hyaluronihappopitoisuus edistää ihokerrosten täyttymistä, kun taas kollageeni ja elastiini antavat kudoksille kiinteyttä ja joustavuutta.

Fillerina® 12HA - Specific Zones tarjoavat näkyvämmän tuloksen, optimoidun ja pitkäkestoisen vaikutuksen.

Fillerina® 12HA Specific Zones -applikaattori

Fillerina® 12HA Specific Zones -sarjan applikaattorit on erityisesti kehitetty helpottamaan geelin levittämistä tietyille alueille.

Applikaattorin erityinen muotoilu auttaa samalla levittämään geeliä tasaisesti ja helpottamaan geelin imeytymistä. Tämä varmistaa, että saat optimaalisen vaikutuksen.

Applikator Specific Zones
Glasses Of Water (2)

Vesi auttaa ihoa

Kuten muitakin Fillerina®-tuotteita käytettäessä, on tärkeää juoda vettä ihon riittävän nesteytyksen takaamiseksi. Saadaksesi parhaan vaikutuksen on suositeltavaa, että juot kaksi lasillista vettä ennen Fillerina®-geelin levittämistä.