Fillerina – 6 erilaista hyaluronihappoa saavat aikaan muutoksen

Fillerina Täyteainehoito 2
Labo Fillerina 5

Fillerina® -tuotteet on kehittänyt sveitsiläinen Labo Cosprophar Suisse -laboratorio monivuotisten tutkimusten jälkeen löytääkseen parhaan menetelmän palauttamaan ihon kosteus, kiinteys ja joustavuus ilman pistoksia.

Fillerina® on ensimmäinen sukupolvi dermokosmeettisia täyteaineita kotikäyttöön. Tuote vähentää kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla.

Fillerina® sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Hyaluronihapot vähentävät juonteita, epätasaisuuksia ja kasvojen löystymistä sekä antavat lisää volyymia esimerkiksi poskipäille ja huulille.

Fillerina Täyteainehoito Pullot Gel Film 4

Mikä tekee Fillerinasta® erilaisen?

Fillerinan® ainutlaatuinen ominaisuus on, että se sisältää kaikkiaan kuutta eri molekyylikokoa olevaa hyaluronihappoa. 6 eri molekyylikoon ja -painon hyaluronihappoa varmistavat, että hyaluronihappoja imeytyy enemmän syvempiin ihokerroksiin, sekä dermikseen että epidermikseen, jossa ne sitovat itseensä vettä.

Tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet, joita on aikaisemmin ollut vaikea häivyttää ilman pistoksia.

Fillerina® auttaa siten aktiivisesti ehkäisemään tiettyjä ihon ikääntymisen merkkejä, jotka me kaikki tunnemme
- nimittäin juonteet, sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyyden häviäminen.

Aktiiviaineet

Hyaluronihappo auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja suojaamaan ihoa ulkoisilta ja sisäisiltä vaikutuksilta.

Hyaluronihappoa on luontaisesti ihossamme, mutta kehon ikääntyessä luonnollinen tuotanto vähenee asteittain. Iho menettää iän myötä joustavuutensa, kiinteytensä ja volyyminsa. Lisäämällä hyaluronihappoa iholle autat ihoasi ja pidät sen kosteutettuna ja joustavana.

Hyaluronihappojen vaikutusta täydentää toinen aktiiviaine, Matrifull.

Matrifull on peptidi, joka edistää ihon uusiutumista ja luontaisten aineiden kuten kollageenin ja fibronektiinin uudelleen muodostumista. Rakentuminen tapahtuu asteittain ja tehokkaasti, ja tuo ajan myötä näkyvää volyymia ylimpiin ihokerroksiin.

Fillerina® sisältää myös heksapeptidin, joka säätelee veden virtausta ihossa. Heksapeptidit stimuloivat proteiinintuotantoa solukalvolla, mikä vahvistaa veden virtausta kaikissa ihokerroksissa. Se auttaa siten pitämään ihon kosteana (kosteutettuna).

Hyaluronihappo 1 000 Da • Hydrolysoitu natriumhyaluronaatti 5 000 Da • Hydrolysoitu hyaluronihappo 50 000 Da • Natriumhyaluronaatti 200 000 Da • Natriumhyaluronaatti 2 000 000 Da • Natriumhyaluronaatin ristipolymeeri