Fillerina – 12 erilaista hyaluronihappoa saavat aikaan muutoksen

Banner New 1280X699 (1)
Labo Fillerina 5

Fillerina® -tuotteet on kehittänyt sveitsiläinen Labo Cosprophar Suisse -laboratorio monivuotisten tutkimusten jälkeen löytääkseen parhaan menetelmän palauttamaan ihon kosteus, kiinteys ja joustavuus ilman pistoksia.

Fillerina® on ensimmäinen sukupolvi dermokosmeettisia täyteaineita kotikäyttöön. Tuote vähentää kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla.

Fillerina® sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Hyaluronihapot vähentävät juonteita, epätasaisuuksia ja kasvojen löystymistä sekä antavat lisää volyymia esimerkiksi poskipäille ja huulille.

Fillerina 12HA Flaconer

Mikä tekee Fillerinasta® erilaisen?

Fillerinan® ainutlaatuinen ominaisuus on se, että tuotteet sisältävät 12 hyaluronihappomolekyyliä. Eri kokoiset ja painoiset hyaluronihappomolekyylit varmistavat sen, että suurempi määrä hyaluronihappoja imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin sekä dermiksessä että epidermiksessä, jossa ne sitovat itseensä vettä.

Tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet, joita on aikaisemmin ollut vaikea häivyttää ilman pistoksia.

Fillerina® auttaa siten aktiivisesti ehkäisemään tiettyjä ihon ikääntymisen merkkejä, jotka me kaikki tunnemme
- nimittäin juonteet, sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyyden häviäminen.

Aktiiviaineet

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja suojaamaan ihoa ulkoisilta ja sisäisiltä vaikutuksilta.

Hyaluronihappoa on luontaisesti ihossamme, mutta kehon ikääntyessä luonnollinen tuotanto vähenee asteittain. Iho menettää iän myötä joustavuutensa, kiinteytensä ja volyyminsa. Lisäämällä hyaluronihappoa iholle autat ihoasi ja pidät sen kosteutettuna ja joustavana.

Hyaluronihappojen vaikutusta täydentää toinen aktiiviaine, Matrifull.

Matrifull

Matrifull on peptidi, joka edistää ihon uusiutumista ja luontaisten aineiden kuten kollageenin ja fibronektiinin uudelleen muodostumista. Rakentuminen tapahtuu asteittain ja tehokkaasti, ja tuo ajan myötä näkyvää volyymia ylimpiin ihokerroksiin.

Heksapeptidi

Fillerina® sisältää myös heksapeptidin, joka säätelee veden virtausta ihossa. Heksapeptidit stimuloivat proteiinintuotantoa solukalvolla, mikä vahvistaa veden virtausta kaikissa ihokerroksissa. Se auttaa siten pitämään ihon kosteana (kosteutettuna).

Kollageeni

Kollageeni on tärkeä osa ihon kolmiulotteista rakennetta ja se vaikuttaa ihon kiinteyteen. Kuten hyaluronihapon, myös kollageenin määrä ihossa vähenee iän myötä. Kollageeni hoitaa ja suojaa ihoa ja pitää ihokudoksen tiiviinä ja täyteläisenä ja edistää siten ihon kiinteyttä.

Elastiini

Elastiini on proteiinikuitu, joka yhdessä hyaluronihapon kanssa pitää ihon joustavana ja kimmoisana. Sen tehtävänä on auttaa ihoa torjumaan muutoksia ja epämuodostumia, ja siten ihostasi tulee joustavampi ja taipuisampi.

Kondroitiinisulfaatti

Kondroitiinisulfaatilla on hyaluronihappoa stimuloiva ja tasapainottava vaikutus, ja se lisää ajan myötä ihoa täyteläistävää vaikutusta ja ihon elastisuutta.

Fillerina® 12HA

12 HYALURONIHAPPOA
3 KOLLAGEENIMOLEKYYLIÄ
2 ELASTIINIMOLEKYYLIÄ
+ Matrifull
+ Hexapeptidi
TRANSDERMIC TECHNOLOGY

Fillerina® 932

9 HYALURONIHAPPOA
3 KOLLAGEENIMOLEKYYLIÄ
2 ELASTIINIMOLEKYYLIÄ
+ Matrifull
+ Heksapeptidi
+ Kondroitiinisulfaatti

Fillerina® 12HA Specific Zones

12 HYALURONIHAPPOA
3 KOLLAGEENIMOLEKYYLIÄ
2 ELASTIINIMOLEKYYLIÄ
+ Matrifull
+ Heksapeptidi
+ Kondroitiinisulfaatti

Kaikki Fillerina-tuotteet on tutkittu kliinisesti.