Fillerina Q&A – usein kysytyt kysymykset

FAQ (1)

Kuinka kauan Fillerina®-täyteainehoidon vaikutus kestää?

14 päivän täyteainehoidon vaikutus kestää noin 3-4 kuukautta, kun käytät samanaikaisesti Fillerina®-voiteita.

Voiteiden tarkoitus on optimoida ja ylläpitää täyteainehoidon tulokset, sekä samalla kosteuttaa ja suojata ihoa.

Voiko Fillerina®-täyteainehoitoa käyttää, kun on raskaana tai imettää?

Fillerina®-täyteainehoito ja voiteet ovat perinteisten ihonhoitotuotteiden kaltaisia ja niitä voi käyttää myös, kun on raskaana ja/tai imettää.

Sisältääkö Fillerina® parabeeneja

Ei, Fillerina® ei sisällä parabeeneja.

Mitä astetta minun tulee käyttää?

Se vaihtelee huomattavasti henkilöstä toiseen. Ihon tarvitseman hyaluronihapon määrä nousee iän myötä – eli mitä vanhempi olet, sitä korkeampaa astetta suosittelemme.

Mikä aste on vahvin?

Fillerina® Aste 5 sisältää suurimman määrän 12 erilaista hyaluronihappoa, erityisesti pienimpiä hualyronihappoja, jotka imeytyvät syvälle ihoon.

Miksi minun on juotava vettä, kun käytän Fillerinaa®?

Kun käytät täyteainehoitoa, veden juonnista on huolehdittava, koska kuuri sisältää suuren määrän hyaluronihappoa, joka sitoo nestettä ihoon.

Jos et juo riittävästi nestettä, iho voi tuntua kuivalle. Juo sen vuoksi 2 lasillista vettä ennen hoidonkuurin levittämistä, ja huolehdi yleisesti hyvästä nesteytyksestä.

Ihoni kuivuu, kun käytän Fillerinaa®, mitä minun pitää tehdä?

Jotkut kokevat, että iho kuivuu, kun he käyttävät Fillerinaa®. Se johtuu todennäköisesti siitä, että et juo riittävästi vettä kuurin aikana.

Fillerina® sitoo itseensä kosteutta ihossa, ja jos kosteutta ei ole riittävästi, iho tuntuu kuivalle. Muista juoda vettä kuurin aikana ja muutenkin, niin iho saa parhaat mahdolliset edellytykset.

Käytä myös hyvää päivä- ja yövoidetta, jotka kosteuttavat ihoa erittäin hyvin. Fillerina®-voiteet on kehitetty antamaan tarvittavaa kosteutusta ja tukemaan hoitoa, mutta voit käyttää myös muita hyviä kosteusvoiteita.

Mikä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappoa on luontaisesti kehossa ja ihossa, mutta hyaluronihapon luonnollinen tuotanto ja siten sen määrä laskee asteittain iän myötä.

Hyaluronihappo sitoo ihoon suuria määriä vettä, jopa 1000 kertaa oman painonsa verran, tehden ihosta raikkaan ja kosteutetun.

Markkinoilla on paljon hyaluronihappotuotteita, miten Fillerina® eroaa niistä?

Fillerina® sisältää useita erilaisia hyaluronihappoja, joiden kaikkien molekyylikoko ja -paino on erilainen. Mitä pienempi molekyyli, sitä syvemmälle ihoon hyaluronihappo pääsee imeytymään.

Fillerina® imeytyy sen vuoksi syvälle ihoon, sekä epidermikseen ja dermikseen, toisin kuin useimmat hyaluronihappotuotteet, jotka sisältävät vähemmän erilaisia hyaluronihappoja ja jäävät ihon pinnalle.

Fillerina® antaa paljon näkyvämmän ja pitkäaikaisemman tuloksen, silottaa juonteet tehokkaammin ja antaa iholle enemmän volyymia.

Miksi ainetta kuoriutuu ihon pinnasta, kun olen levittänyt geelin ja Nourishing filmin?

Jos levittää iholle enemmän geeliä kuin mitä se pystyy imemään itseensä, yli jäävä tuote voi jäädä ihon pinnalle ja muodostaa pieniä geelijäämiä, jotka kuoriutuvat, kun ne kuivuvat.

Annostele hieman vähemmän geeliä seuraavalla kerralla, ja anna sen vaikuttaa/imeytyä. 7-8 minuutin kuluttua voit mahdollisesti painaa kevyesti kämmenellä ja painella sen ihoon, geeliä ei saa ehdottomasti hieroa ihoon.

Laita sen jälkeen Nourishing film iholle, ja levitä se varoen.