Fillerina silottaa juonteita, täyteläistäen huulia ja poskipäitä

Fillerina Täyteainehoito Päivävoide 1

Fillerina®-tuotteet

Fillerina® on ihonhoitotuotesarja, joka sisältää uniikin hyaluronihappojen yhdistelmän.

Fillerina®-tuotesarjaan kuuluu dermokosmeettinen täyteaine sekä päivä-, yö- sekä silmänympärys- ja huulivoide. Fillerina®-täyteainehoito on ensimmäinen täyteaine kotikäyttöön, ja sitä käytetään 14 päivän ajan. Fillerina®-voiteet ylläpitävät tuloksen ja hoitavat ihoa Fillerina®-täyteainehoito jälkeen.

Fillerina®-tuotteet on kliinisesti testattu.

Fillerina® Beauty Kit

Fillerina Beauty Kit Grade 3

Fillerina® Beauty Kit on täydellinen valinta sinulle, joka haluat kokeilla Fillerina®-täyteainehoitoa.

Beauty Kit sopii kolmen päivän kuuriksi. Siihen sisältyy Fillerina® Filler Gel, Nourishing Film -seerumi sekä Fillerina® Day Cream. Tuotteet toimitetaan kätevässä ja helposti mukana kulkevassa meikkilaukussa.

Tuotteen koko tekee Beauty Kitistä täydellisen matkasetin ja tehohoidon erityistilanteisiin.

Kaikki Fillerina® Beauty Kitin tuotteet ovat astetta 3.

 

3 sinun ihollesi räätälöityä astetta 

Kaikki Fillerina® -tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena. Kukin aste sisältää 6 hyaluronihappoa eri pitoisuuksina, joten voit valita juuri sinun ihollesi ja iällesi sopivan täyteaineen tai voiteen, jotka antavat siten kaikkein parhaimman vaikutuksen.

Aste 1 sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka vaikuttavat ensisijaisesti ihon pintakerroksiin, joissa ne sitovat kosteutta.

Aste 2 ja ennen kaikkea aste 3 sisältävät pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon ja täyttävät siten ihoa sisältäpäin.

Fillerina Aste (2)

Asteet 1, 2 ja 3

Aste 1 sopii nuoremmalle iholle, joka tarvitsee ennen kaikkea lisää kosteutta ja mahdollisesti lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin.

Aste 2 sopii iholle, jossa on alkavia juonteita, joita halutaan vähentää. Aste 2 kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Aste 3 on aikuiselle iholle, jonka juonteita halutaan vähentää. Aste 3 kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Fillerina®-applikaattori

Ainutlaatuinen Fillerina®-applikaattori, jossa on pyöristetty kärki, on erityisesti valmistettu liukumaan kevyesti ihon pinnalla ihoa naarmuttamatta.

Fillerina®-täyteaine levittyy helposti ja tarkasti kasvojen valituille alueille, joihin halutaan lisää täyteläisyyttä ja vähemmän juonteita, eikä tuotetta mene myöskään hukkaan.

Fillerina Applikaattorin Kärki 6

Hyaluronic Acid 1K Da • Hydrolyzed Sodium Hyaluronate 5K Da • Hydrolyzed Hyaluronic Acid 50K Da • Sodium Hyaluronate 200K Da • Sodium Hyaluronate 2.000K Da • Sodium Hyaluronate Crosspolymer